Active Stay Hotel

Active Stay Hotel
12345 5 snitt: 3,40 av 5

Loading...

 
Prisjämförelse

 
Active Stay hotell har inriktat sig på aktiviteter för gäster som vill vara aktiva, röra på sig och ha riktigt roligt. Här finns naturligtvis även en relax, det är ju meningen att man ska kunna koppla av efter en fartfylld dag, ta sig en drink i baren och umgås i gott sällskap. Hotellet passar perfekt för att hitta på aktiviteter i större grupper då det finns paketlösningar med både middag, catering, konferens och händelserika dagar. I konferenspaketet ingår fika och lunch.

För golfintresserade gäster så finns Active Stays populära golfpaket där man erbjuds att spela golf på olika fina och välskötta banor i trakten. Bland annat så finns banorna Aspeboda och Dalsjö eller så kan man åka lite längre bort och spela på banor så som Falun, Säter och Gagnef.

Andra aktiviteter som hotellet har i sin stora aktivitetsmeny är dykning, igloo, kajak, inlines, gokart, forsränning, cykling, klättring, tennis, fiske och mycket mer. Så man lär inte gå en enda dag sysslolös om man inte väljer det själv förstås. Hotellet har flera samarbetspartners för att kunna erbjuda sina gäster detta generösa utbud av aktiviteter.

Hotellet har flera olika menyer i sin restaurang. Man kan ordna med gruppbeställningar och då ha egna önskemål. Specialitén är däremot den italienska buffén. Vill man beställa catering så finns även det som alternativ.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.