Fyrstjärniga hotell i Borlänge

Borlänge i Dalarna ligger vid den vackra Dalälven.

Staden har under många varit en viktig industriort men i takt med att industrisamhällena minskar så har Borlänge hittat andra vägar att gå och har inriktat sig mycket på att bli en stad som syns i samband med både mässor och stora konferenser. Det finns fina naturområden och skidanläggningar i Borlänge vilket passar utmärkt för den aktiva besökaren. Borlänge har ett par fyrstjärniga hotell som ni kan läsa om här nedan.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Quality Hotel Galaxen

Detta är ett mycket fint och trevligt hotell i Borlänge med bara 1,5 kilometer till populära köpcentret Kupolen. Här finns det mesta man vill ha när man vill bo lyxigt i fina och bekväma rum med påkostade sängar så man sover bra. Alla rum har fina badrum, tv med många kanaler och internet. Under helgerna har hotellets nattklubb öppet med bra dansgolv och livemusik. Äta kan man göra i hotellets restaurang eller välja något av stadens utbud.


Best Western Gustaf Wasa

Best Western Gustaf Wasa har en stor och fin pool inomhus, ett modernt gym och relaxavdelning. Det finns två restauranger att välja mellan beroende på vilken typ av mat man tycker om. Frukostbuffén ingår i priset och är stor och nyttig. Vill man mingla och dricka något gott så har hotellet en trevlig bar med bra dryckesutbud. Det finns både terrass och trädgård som man kan vistas i när solen värmer och kvällarna är varma. Svea torg ligger inom gångavstånd, likaså Kupolen med sina många butiker.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.