Trestjärniga hotell i Borlänge

Borlänge besöks flitigt av turister, naturälskare och affärsmänniskor.

Här finns många saker att sysselsätta sig med vare sig man reser i affärer eller bara vill besöka den fina staden. Det finns ett flertal trestjärniga hotell som vi har listat på den här sidan för att hjälpa besökare att hitta det perfekta valet för resan. Borlänge är en gammal stad och har fina välbevarade delar så som bruksgatan med sina små trähus. Det finns också en hel del spännande arkitektur att se på när man besöker Borlänge.

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

First Hotel Brage

När man bor på fina hotell Brage har man inte mer än fem minuters promenad till Borlänges centralstation. Hotellet har två utmärkta restauranger att äta på eller så finns det massor att välja på i staden. Hotellet erbjuder alla sina gäster fri tillgång till relaxen som har en fantastisk utsikt över staden från hotellets 5:e våning. Mingla och träffa nya trevliga människor kan man göra i baren och vill man dansa och ha kul så har hotellet nattklubb.


Scandic Hotel Borlänge

Scandic hotell är både barnvänligt, familjeanpassat och utmärkt för affärsbesökare som har viktiga möten och konferenser. Här finns gästcyklar som man kan låna för att ta sig runt fritt och enkelt i staden. Det är nära till både tågstationen, shopping och museer från hotellet. Det finns en stor pool som man får använda när man vill, likaså bastun och spelrummet. Rummen på hotellet är rymliga och har tv, internet och skrivbord.


Active Stay Hotel

Active Stay hotell är populärt bland frilufts besökande turister då det är just det som hotellet har inriktat sig på. Man ska kunna röra ordentligt på sig, få utöva sin favorit aktivitet eller prova på nya. Här finns gott om olika möjligheter att få dagarna att passera och skapa nya, roliga minnen vare sig det är med kompisarna, själv eller kollegorna. Rummen är trivsamma och man har allt man behöver.


Hotel Kupolen

Hotell Kupolen är ett prisvärt budget hotell som ligger i Kupolens köpcenter. Vill man laga sin egna mat under resan så har hotellet ett stort och bra utrustat gemensamt kök som alla gäster kan använda. Hotellet har wi-fi och parkering. När man ska åka skidor och vill besöka skidanläggningen Romme Alpin så tar det cirka 15 minuter att åka med bil. Annat roligt att göra är att besöka Aqua Nova badcenter som har många olika alternativ vad gäller bad.


Hotel Saga

En god och rejäl frukost serveras varje morgon på hotell saga. Det finns även ett kök där man kan tillreda dagens andra mål. Undrar man om restaurangerna i det närliggande området så hjälper personalen gärna till att rekommendera olika ställen. Hotellet är centralt beläget i en villa från 1940-talet och ligger cirka 400 meter från centralstationen. Rummen är trevliga, alla har olika inredning och en del av rummen har även fritt trådlöst internet.


STF Borlänge Vandrarhem & Turistlägenheter

Här finns olika alternativ och standarder vad gäller övernattning. Både lägenheterna och rummen har tv med brett kanalutbud och wi-fi. Har man bilen med sig så finns det fri parkering till gästerna. Det finns möjlighet att få frukost, annars så kan man tillaga all mat i ett gemensamt kök. Lägenheterna har eget badrum medan rummen som är av lite enklare standard har delade badrum med andra gäster. Det finns också ett sällskapsrum och en souvenirbutik.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.